Historia

Katsaus Kultsin tuottamiin produktioihin.


Muistojen Vangit -yölliset draamakierrokset suojeluskuntamuseossa

Pyhäinpäivän yönä vuoden 1918 muistojensa vangeiksi jääneet henget nousevat kertomaan kohtaloistaan. Toinen toistaan koskettavampi tarina kietoutuu yhteen ja luo jännitystä illan pimeydessä. Riipaiseva rakkaustarina, väärät syytökset ja ystävyyden koettelemukset ravistuttavat Suojeluskuntataloa perustuksia myöten.

 

Rakkaudesta Rokkiin -provinssimusikaali

Vuoden rokkaavin kesäteatteriesitys toi Törnävän saareen Provinssin nostalgisimmat tarinat.

 

Suomineito 2017 -projekti

Suomineito 2017 oli kokonaisuus, jossa kahden eri yhteisön, nuorten ja ikäihmisten, kanssa tutkittiin suomalaisen naisen satavuotista matkaa menneestä nykyaikaan.

 

Nyt Kuohuu Taas -kesäteatteriesitys

Kulttuurikollektiivi Silta toteutti kesällä 2016 Mallaskosken Panimoravintolan ja Mallaskosken Panimon kanssa Nyt kuohuu taas! -kesäteatteriesityksen.

 

Kurmootus -kiertue-esitys

Kurmootus oli koulukiusaamista käsittelevä kiertue-esitys, joka kiersi eteläpohjalaisia yläkouluja syksyllä 2014 ja keväällä 2015.

 

Ristin Tie -esitykset

Kulttuurikollektiivi Silta oli mukana järjestämässä pääsiäisen ajan Ristin tie -tapahtumaa 27.3.2015 yhdessä Seinäjoen seurakunnan kanssa.

 

Ollapallo -vauvateatteriesitys

Keväällä 2015 Kulttuurikollektiivi Silta toteutti vauvakatsojille suunnatun OllaPallO-esityksen yhteistyössä Seinäjoen kaupunginteatterin kanssa.

 

Tik-Tak -taaperoteatteriesitys

Kulttuurikollektiivi Silta kehitti alkuvuodesta 2017 yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Louhimon kanssa elämyksellisen esitysseikkailun taaperoille.

 

Kohtaaminen I ja II -projektit

Kohtaaminen oli kolmiosainen projekti, joka toteutti toiminnallisia työpajoja ja haastatteluja kotihoidon, tehostetun palveluasumisen ja senioriasumisen asiakkaille.

 

Muut tapahtumat

 

Draamaseikkailut

 

(c) Kulttuurikollektiivi Silta, 2018