Historia

Katsaus Kultsin tuottamiin produktioihin.


Rakkaudesta Rokkiin -provinssimusikaali

Vuoden rokkaavin kesäteatteriesitys toi Törnävän saareen Provinssin nostalgisimmat tarinat.

 

Suomineito 2017 -projekti

Suomineito 2017 oli kokonaisuus, jossa kahden eri yhteisön, nuorten ja ikäihmisten, kanssa tutkittiin suomalaisen naisen satavuotista matkaa menneestä nykyaikaan.

 

Nyt Kuohuu Taas -kesäteatteriesitys

Kulttuurikollektiivi Silta toteutti kesällä 2016 Mallaskosken Panimoravintolan ja Mallaskosken Panimon kanssa Nyt kuohuu taas! -kesäteatteriesityksen.

 

Kurmootus -kiertue-esitys

Kurmootus oli koulukiusaamista käsittelevä kiertue-esitys, joka kiersi eteläpohjalaisia yläkouluja syksyllä 2014 ja keväällä 2015.

 

Ristin Tie -esitykset

Kulttuurikollektiivi Silta oli mukana järjestämässä pääsiäisen ajan Ristin tie -tapahtumaa 27.3.2015 yhdessä Seinäjoen seurakunnan kanssa.

 

Ollapallo -vauvateatteriesitys

Keväällä 2015 Kulttuurikollektiivi Silta toteutti vauvakatsojille suunnatun OllaPallO-esityksen yhteistyössä Seinäjoen kaupunginteatterin kanssa.

 

Tik-Tak -taaperoteatteriesitys

Kulttuurikollektiivi Silta kehitti alkuvuodesta 2017 yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Louhimon kanssa elämyksellisen esitysseikkailun taaperoille.

 

Kohtaaminen I ja II -projektit

Kohtaaminen oli kolmiosainen projekti, joka toteutti toiminnallisia työpajoja ja haastatteluja kotihoidon, tehostetun palveluasumisen ja senioriasumisen asiakkaille.

 

Muut tapahtumat

 

Draamaseikkailut

 

(c) Kulttuurikollektiivi Silta, 2018